Nybygget arkitekttegnet luksus penthouse lejlighed

I 2022 blev Nicolinehus på Aarhus Ø klar til indflytning. I denne terrasserede rødstensbygning blev Grundsten inviteret til at stå for opførelsen af en eksklusiv luksuslejlighed i ren hotel-lounge stil. Dette skete efter at bygherren overtog de rå lokaler og, i samarbejde med egen arkitekt, havde færdiggjort tegningsmaterialet til deres drømmelejlighed.

Fra det øjeblik man træder ind i lejlighedens entre, fornemmer man den afslappede atmosfære. Med sin fantastiske placering tilbyder lejligheden en udsigt over Aarhus Ø og Aarhus Bugt, der strækker sig så langt øjet rækker. Den høje placering muliggør endda et kig over Aarhus' tage fra den store tagterrasse.

Lejligheden er udført i rene, enkle linjer. Skabsvæggen, som også fungerer som en adskillelse mellem lejlighedens opholdsrum og dens værelser samt badeværelser, er opført i smuk røget eg. Både skabsvæggen og det smukke køkken er specialfremstillet af Gaarde Hvalsøe.

Intet er overladt til tilfældighederne – dette gælder også for de elementer, der ikke er synlige for det blotte øje. Der er valgt en akustikpuds, som sikrer, at akustikken i lejligheden er helt i top, uden at der er gået på kompromis med de rene, flotte vægge og lofter.

De smukke plankegulve fra Dinesen fører blikket gennem lejligheden, fra entreen i den ene ende til den store tagterrasse i den anden.

Lejlighedens tre badeværelser og toilet er ligeledes holdt i rene linjer. Her er valgt fliser i green marble, brusevægge i glas, messingarmaturer fra VOLA og et stilrent hvidt vaskemøbel.

Der er kræset for detaljerne overalt. Det speciallavede integrerede vinkøleskab er også fremstillet af Gaarde Hvalsøe.

Vi lader det flotte resultat tale for sig selv. Dette projekt er endnu et eksempel på et fantastisk samarbejde med bygherre og deres dygtige arkitekter. Vi er stolte og håber, at lejligheden lever op til alt det, familien har drømt om.

ARBEJDER UNDER DETTE PROJEKT: ARKITEKTSAMARBEJDE, NYBYG, NYT KØKKEN, NYT BADEVÆRELSE, NYT BRYGGERS, NY TERASSE OG ALTANER, GULVVARME, EL, VVS. 

 
 
 
Næste
Næste

Nybygget arkitektegnet luksusvilla