Nybygget arkitektegnet luksusvilla

Vi er stolte over at kunne præsentere denne smukke villa i Risskov, opført i samarbejde med CWA arkitekter.

Huset, der er placeret i skovkanten, ligger højt og byder på masser af lys samt en betagende udsigt over Århus Bugt. Huset er perfekt orienteret i forhold til solen og lysindfaldet.

Udvendigt er der lagt vægt på private udearealer, uden at dette går på kompromis med den fantastiske udsigt til skov og vand.

Materialerne er valgt ud fra højeste kvalitet og er inspireret af naturens egne materialer. Gennemgående materialer inkluderer egetræ, poleret beton og natursten.

Her bringes Skandinaviens natur indenfor, idet boligens rammer er skabt med enkle, rene linjer, der anvender naturens fineste råmaterialer. Dette kombineres med et enkelt, rent og funktionelt skandinavisk design.

Den centrale trappe i huset, køkkenet, dørene, skabsfronterne, køkkenelementerne og ikke mindst panelerne, der elegant forbinder stueetagen med første sal, er alle udført i varmt og elegant olieret eg. Alt er specialfremstillet efter bygherrens ønsker af inventar- og møbelsnedker Kasper Bygholm.

I stueetagen er der et ekstraordinært smukt, poleret betongulv med fine detaljer af natursten. På første sal er der valgt Dinesen planker, som leder blikket fra skoven i den ene ende af huset til den lette luft og havudsigt i den anden.

Badeværelserne i huset er udført med naturstensfliser fra gulv til væg, i brusekabiner og i husets badekar. Det harmonerer smukt med armaturerne i børstet stål fra VOLA.

Intet er overladt til tilfældighederne her. Vi er stolte af det fremragende samarbejde med både bygherre og arkitekt, og ikke mindst af det fuldstændig gennemførte og smukke resultat.

ARBEJDER UNDER DETTE PROJEKT: ARKITEKTSAMARBEJDE, NYBYG, FUNDAMENT, NYT KØKKEN, NYT BADEVÆRELSE, NYT BRYGGERS, GULVVARME, NYE VINDUER, JORD OG BETON, ETABLERING AF UDEAREAL, EL, VVS. 

 
 

En kompleks grund der gav masser af spændende etablerings udfordringer undervejs.

 
 

Det krævede en del udgravning af den skrånende grund, førend arbejdet med opførelse af fundament, brønd og kloak kunne begynde.

 

Skalmuring af facademuren i røde mursten.

Opmuring af husets kældermure.

 
 
 
Forrige
Forrige

Nybygget arkitekttegnet luksus penthouse lejlighed

Næste
Næste

Nybygget luksus murermestervilla